Excitant puternic picaturi, stimulent sexual natural

picaturi efect afrodisiacYohimbinum - 55 RON

Picaturi Yohimbinum cu efect afrodisiac de imbunatatire erectie penis, predispozitie pentru sex si stimulare sexuala, asigura crestere libidou si mentinere erectie. Produsul este ambisex si are avantaje benefice uriase pentru ambii parteneri deci este excelent pentru viata sexuala de cuplu, depasind mod sigur barierele ridicate de inhibitie. Contine un afrodisiac foarte puternic YohimbinD4 cu efecte imediate stimuland cu succes apetitul sexual al ambilor parteneri, iar penisul tau extrem de ferm si erect o va face duce pe culmile placerii fara indoiala.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.