Crema penis ejaculare precoce, intarziere ejaculare

intarzierea ejaculariiStand Up Gold - 68 RON

Crema speciala destinata barbatilor pentru intarzierea ejacularii si control asupra penisului. Stand Up Gold diminueaza sensibilitatea penisului, erectia puternica mentinandu-se mai mult timp, pentru o satisfactie sexuala completa a ambilor parteneri. Folosita sub forma de tratament, crema Stand Up Gold ofera eliminarea ejacularii premature, rezultatele putand fi chiar definitive. Stand Up Gold ofera barbatilor, indiferent de varsta, un penis puternic, mai mult timp, durata actelor sexuale fiind controlata chiar de tine. Recipientul contine 50 ml de crema contra ejacularii premature Stand Up Gold.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.