Tablete afrodisiace, extract natural stimulent sexual

tablete afrodisiace Spanische Fliege - 79 RON

Tablete Spanische Fliege ambisex se folosesc pentru crestere apetitului sexual si este un afrodisiac cu stimulare sexuala puternica pentru imbunatatirea performantelor sexuale in dormitor. Daca apetitul pentru sex a scazut in mod inexplicabil, va recomandam aceste drajeuri cu ajutorul carora veti ajunge pe culmile placerii alaturi de partener putand fi folosite atat de el cat si de ea. Folosind Drajeurile spanische predispozitia pentru sex va fi mai puternica, iar penetrarile mult mai adanci, ceea ce sigur ii va placea iubitei tale. Nu va refuzati viata sexuala de exceptie pe care o puteti avea doar prin folosirea acestui produs.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.