Tratamente rapide pentru ejacularea precoce

tablete stimulent sexualPastile Erotisin - 79 RON

Pastile Erotisin au efect afrodisiac pentru marire erectie penis si imbunatatire performante sexuale, stimulent sexual puternic in timpul actului sexual pentru ambii parteneri. Pastilele sunt ambisex si vor reusi sa dea o pata de culoare tale vietii sexuale fiind excelente pentru ambii parteneri. Apetitul sexual al cuplului va creste exponential intr-un timp foarte scurt si este recomandat in cazul femeilor frigide facandu-le foarte pasionale. Iti va aprecia penisul rigid iar penetrarea ii va isca furori si gemete de placere, facand din tine un amant de invidiat. Pastilele Erotisin va alunga clipele de plictiseala, inlocuindu-le cu ore de satisfactie sexuala pentru ambii parteneri.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.