Crema excitatie clitoris partenera

crema excitatie clitorisCrema Nympho - 50 RON

Crema Nymphorgasmic pentru femei are efect afrodisiac de excitare a clitorisului si efect stimulare feminina puternica pentru imbunatatirea viatii sexuale de cuplu. Nymphorgasmic este recomandata special pentru femeile care au probleme cu libidoul si nu sunt prea receptive la mangaielile partenerului sau la penetrare dar poate fi folosit de oricine, impactul asupra vietii sexuale ne poate fi decat excelent. Crema favorizeaza lubrifierea rapida a vaginului, intensificarea senzatiilor si o pofta de sex nebuna, pasarica ei flamanda te va dori dori satisfacere, iar femeia poate ajunge mai rapid la orgasm care va fi mult mai intens.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.