Tratamente rapide pentru ejacularea precoce

spray stud 100 ejaculare precoceSpray Stud 100 - 77 RON

Stud 100 spray cu efect de scadere a sensibilitatii penisului si imbunatatire a erectiei penisului pentru un bun control al erectiei si o stimulare sexuala de exceptie a partenerei. Datorita continutului bogat in lidocaina care scade sensibilitatea penisului tau erectia va fi mai rigida si de mai lunga durata, iar ejacularea va avea loc la momentul ales de tine, dandu-ti astfel posibilitatea sa oferi placere pentru un timp mai indelungat, iar orgasmul sa fie de exceptie. Acest spray te va transforma intr-o masina de sex care se hraneste si se alimenteaza cu gemetele de placere ale partenerei care in mod sigur va fi recunoscatoare.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.