Tratamente rapide pentru ejacularea precoce

spray Kenergon ejaculare precoceSpray Kenergon - 79 RON

Kenergon spray cu efect mentinere erectie penis si control ejaculare precoce pentru imbunatatire viata sexuala pentru stimularea sexuala puternica a partenerului. Se pulverizeaza cu 5-10 minute inainte de actul sexual direct pe penis si teama de a nu-ti satisface partenera va fi de domeniul trecutului, deoarece penisul mai erect ca niciodata nu te va lasa la greu. Vei putea sa-i oferi partenerei orgasme multiple, iar ejacularea va avea loc in momentul ales de tine si nici o clipa mai repede. Vei putea sa oferi placere toata noaptea si vei fi astfel foarte apreciat de orice partenera, oricant de pretentiasa.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.