Picaturi efect afrodisiac, excitant puternic

picaturi excitante sexualeSpanische Fliege - 55 RON

Picaturi afrodisiac Spanische Fliege cu efect crestere erectie si puternic stimulent sexual pentru imbunatatire erectie penis si stimulare viata sexuala. Spanische Fliege are la baza plantele Muira Puama si Damiane care au rolul de a combate tulburarile de dinamica sexuala, disfunctiile erectile si scaderea libidoului. Se dizolva usor in orice tip de bautura si trebuie ingerate cu aproximativ 30 de minute inainte de actul sexual iar efectul consta in stimularea predispozitiei pentru sex a ambilor parteneri care va creste exponential, incalzind atmosfera din pat si favorizant clipe de neuitat pentru viata sexuala a cuplului.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.