Crema penis ejaculare precoce, intarziere ejaculare

intarzierea ejaculariiExtenda Delay - 60 RON

Un produs eficient in prevenirea ejacularii precoce, cu o actiune deosebit de rapida, eficienta multumindu-te pe deplin. Crema Extenda ofera reducerea sensibilitatii penisului, reusind astfel mentinerea unei erectii puternice mai mult timp. Vei obtine control asupra orgasmului, reusind astfel intarzierea momentului ejacularii atat cat iti doresti. Vei reusi sa-ti satisfacti partenera pe deplin, calitatea vetii tale sexuale imbunatatindu-se. Crema Extenda se maseaza cu doar 10 minute inaintea actului sexual, direct pe penisul decalotat, efectul mentinandu-se pe tot parcursul actului sexual.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.