Picaturi afrodisiace, puternic excitant sexual

power play picaturi afrodisiacePower Play - 80 RON

Picaturi Power Play cu efect stimulare puternica glande sexuale si stimulare sexuala ambisex, pentru marire si intretinere erectie in timpul actului sexual. Picaturile afrodisiac Power Play sunt solutia pentru problemele sexuale deoarece, pe de o parte stimuleaza apetitul sexual, iar pe de alta intensifica placerea in timpul actului sexual, orgasmele fiind divine. Datorita lipsei de inhibitie jocurile erotice vor fi mai mult decat simple placeri, un penis extrem de erect poate satisface si cea mai pretentioasa femeie. Efectul aceste picaturi consta si in mentinerea erectie penisului pentru o lunga durata, facand posibile experimente interesante.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.