Stimulent sexual natural, excitant ambisex

drop sex picaturi stimulent sexual Drop Sex - 55 RON

Picaturi Drop Sex pentru stimulare viata sexuala, cu efect afrodisiac si excitatie puternica, stimulare sexuala ambisex de exceptie in timpul actului sexual. Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul si stimuleaza placerea respectiv trairile amoroase intense. Aceste picaturi pot fi dizolvate cu usurinta in orice bautura datorita faptului ca nu au gust sau miros, si are rezultate benefice atat pentru parteneri cat si pentru viata sexuala, libidoul crescand peste masura. Datorita predispozitiei marite pentru sex, veti putea descoperi alte laturi ale placerii alaturi de persoana iubita.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.