Picaturi afrodisiace, excitante puternice naturale

picaturi efect afrodisiac puternic Cantharis - 55 RON

Cantharis picaturi cu efect afrodisiac pentru stimulare sexuala puternica, marire predispozitie pentru sex si crestere libidou femeie. Datorita proprietatii de a se dizolva usor in orice bautura, afrodisiacul miraculos se poate strecura fara ca partenera sa observe, recomandandu-se consumarea cu cel putin jumatate de ora inainte. Libidoul femeii va creste exponential intr-un mod inexplicabil, iar barbatul va deveni mult mai viril, penisul acestuia extrem de erect va fi gata sa arda orice pasarica fierbinte. Afrodisiacul Cantharis favorizeaza circulatie a sangelui spre organele genitale, astfel incat veti avea parte de orgasme foarte intense.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.