Picaturi efect afrodisiac puternic, stimulent

muira puama picaturi excitante Muira Puama - 99 RON

Muira Puama picaturi afrodisiac pentru stimulare organe sexuale si imbunatatire erectie penis cu efect e mentinere erectie penis si viata sexuala de nota 10. Societatea umana în care domina principiile masculine a fost si este interesata de pastrarea virilitatii si aceasta este una dintre cauzele pentru care sunt atât de cautate afrodisiacele. In compozitia de baza a acestui afrodisiac sunt incluse extracte de muira puama, planta care se foloseste pentru tratarea impotentei si frigiditatii. Denumit si copacul potentei datorita efectelor favorabile asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central, are actiune revigoranta si antistres, creste apetitul si performantele sexuale masculine.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.