Afrodisiac feminin natural, excitant puternic sexual

zahar afrodisiac femininLiebes Zucker - 72 RON

Liebes Zucker este zahar afrodisiac pentru amplificare performante sexuale feminine, excitare puternica femeie si stimulare pofta sex cu efect imediat. Supranumit si "zaharul dragostei", acest afrodisiac se dizolva usor in orice tip de bautura si nu prezinta reactii adverse. Din contra, are numai rezultate benefice pentru femeia care ingera acest zahar, stimuland enorm apetitul sexual feminin si facand-o sa doreasca penetrarea penisului tau rigid, facand orice pentru asta. Va dori satisfactie deplina prelungita, deci sa fi pregatit sa ii oferi clipe indelungate de placere. Produsul contine 100 grame.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.