Tratamente rapide pentru ejacularea precoce

spray retard ejaculare prematura Retard 907 - 68 RON

Spray Retard 907 pentru imbunatatire erectie penis si control ejaculare cu efect de crestere potenta si mentinere erectie penis pe toata durata actului sexual. Efectul spray-ului consta in scaderea hipersensibilitatii glandului penian, si vei avea un control excelent asupra erectiei penisului tau obtinut cu numai 3-4 puverizari. Recunostinta partenerei nu se va lasa asteptata, fiind gata sa iti satisfaca orice capriciu dupa o noapte infocata in care penisul tau imbunatatit cu Retard 907 a fost mai ferm si mai rigid ca niciodata. Pentru imbunatatirea vietii sexuala in cuplu recomandam un spray care face toti banii.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.