Tratament ejaculare precoce penis, erectie control

spray ejaculare precoce Delay Forte - 87 RON

O solutie deosebit de eficienta in intarzierea orgasmului, spray-ul Delay Forte oferindu-ti control asupra erectiei si asupra momentului ejacularii. Acest spray desensibilizeaza penisului, erectia mentinandu-se puternica pana la final, controland momentul ejacularii pentru a putea prelungi actul sexual atat cat iti doresti. Spray-ul Delay Forte se recomanda a fi folosit sub forma de tratament pentr eliminarea definitiva a ejacularii precoce, rezultatele fiind mai mult decat satisfacatoare. Delay Forte pentru un penis puternic mai mult timp si intarzierea controlata a ejacularii.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.