Crema penis ejaculare precoce, intarziere ejaculare

eliminarea ejacularii precoceCrema Stay Up - 57 RON

Crema cu o actiune rapida, conceputa special pentru eliminarea ejacularii precoce si marirea potentei penisului. Stay Up iti ofera control asupra erectiei, reusind astfel mentinerea ei mai multa vreme, satisfactia sexuala fiind deplina pentru ambii parteneri. Folosind aceasta crema pe o perioada mai lunga de timp, sub forma de tratament, vei dobandi un control total asupra penisului, reusind de fiecare data intarzierea ejacularii atat cat iti doresti. Stay Up se aplica cu 5 minute inaintea actului sexual pe glandul penisului, aceasta actionand rapid, pe tot parcursul actului sexual.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.