Excitant puternic picaturi, stimulent sexual natural

picaturi sperma Yummi Cum - 65 RON

Picaturi sub forma de supliment nutritiv destinate cuplurilor dornice de oi experiente sexuale. Yummy Cum ajuta la a imbunatati gustul spermei, placerea sexului oral fiind mai mare, partenera bucurnaud-se de gustul deosebit de i-l vei oferi. Cantitate de sperma ejaculata va fi mai mare, reusind indeplinirea celor mai ascunse fantezii sexuale, aceste picaturi deosebite oferindu-ti o ejaculare deosebit de puternica, in cantitati mari. Picaturile Yummy Cum va imbunatatesc calitatea actului sexual oral, gustul spermei fiind mult mai placut si mai excitant. Yummy Cum pentru o experienta sexuala de neuitat.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.