Gel intarziere ejaculare penis, control ejaculare

gel ejaculare precoceBull Power - 71 RON

Gel Bull Power Delay cu efect de imbunatatire a erectiei penisului prelungeste durata actului sexual si intarzie ejacularea imediat dupa aplicare. Erectia puternica obtinuta o vei mentine pe toata durata actului sexual care se poate prelungi cat vrei tu, avand un control excelent asupra orgasmului. Vei avea parte de nopti incendiare si de partide de sex extrem de satisfacatoare pentru amandoi. Partenera se va bucura de penisul rigid si va primi cate orgasme doreste. Avantajul acestui gel este ca este absorbit instantaneu de piele iar efectul se instaureaza imediat, facandu-ti munca de satisfacere a partenerei o adevarata placere.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.