Crema orgasm partenera stimulare clitoris

crema orgasm femininCrema Orgasm - 79 RON

Aceasta crema are efect de amplificare orgasm feminin si imbunatatire performante sexuale pentru stimulare sexuala puternica partener care duce la o viata sexuala de exceptie. Crema Orgasmus este cea mai buna crema care poate duce la orgasme feminine peste limita imaginatiei imbunatatind astfel relatiile sexuale ale cuplului. Crema stimulatoare este folosita in special pentru femeile care nu sunt prea receptive la mangaielile partenerului si aplicarea se poate introduce in timpul preludiului. Se va ajunge foarte usor la orgasme multiple iar partenera va vrea tot mai mult deoarece penetrarea rapida si puternica chiar si a penisurilor mari nu vor mai crea neplaceri.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.