Tratament ejaculare precoce penis, erectie control

spray ejaculare precoce Maxi Erect 907 - 55 RON

Special pentru barbatii ce-si doresc imbunatatirea performantelor sexuale, un spray deosebit de eficient, Maxi Erect 907. Acest spray mareste sensibilitatea penisului, obtinand o erectie ferma pentru mai mult timp. Placerile actului sexual se vor mari, potenta penisului crescand pentru un act sexual cat mai placut. Erectia puternica se va mentine pana la final, acest spray pentru potenta oferindu-ti cele mai intense clipe si placeri mult mai mari. Maxi Erect 907 se aplica pe penisul decalotat, inaintea actului sexual, actiunea rapida si eficienta a spray-ului marindu-ti erectia in doar cateva clipe.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.