Tratamente rapide pentru ejacularea precoce

spray stud ejaculare precoceStud Delay - 79 RON

Spray Stud Delay cu efect de intarziere ejaculare rapida penis si control erectie, pentru mentinere erectie penis si stimulare sexuala pe toata durata actului sexual. O sa fi mai mult decat multumit de performantele tale sexuale si vei avea o mai mare incredere in tine odata ce folosesti asupra penisului tau Stud Delay. Motivul este simplu, gemetele salbatice ale partenerei iti vor da de inteles cat de mult adora aceste senzatii, iar penisul tau extrem de erect va fi foarte apreciat, fiind in stare sa te ridici la nivelul performantelor din filmele pentru adulti. Efectul produsului este garantat, iar rezultatele de exceptie.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.