Crema ejaculare prematura, control erectie penis

crema intarziere ejaculare prematura30 Minutes - 64 RON

O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual. Aceasta crema confera un bun control al ejacularii, si deci mentinere a erectiei pentru minim 30 de minute si vine ca un raspuns la problemele implicate de ejacularea rapida. 30 Minutes iti permite sa stai in zona de control si sa ii oferi partenerei placeri de nebanuit, nemaifiind presat de dezastrul iminent. Crema este special conceputa pentru a adauga un plus de placere si satisfactie actului sexual.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.