Crema stimulare si stramtorare vagin

crema vagin virginVirgin Tight - 53 RON

Aceasta crema are un efect afrodisiac de stimulare clitoris si stimulare orgasm femeie, care va duce la imbunatatirea orgasmului femeii in timpul actului sexual. Crema Virgin Tight se maseaza usor pe marginile clitorisului avand ca efect atat intensificarea senzatiior cat si stramtarea vaginului care va spori placerea din timpul contactului sexual pentru ambii parteneri, maximizandu-o. Virgin Tight este o crema care te ajuta sa aduci o pata de culoare in dormitor in noptile fierbinti care acum o sa para ca trec prea repede. Pentru o viata sexuala de exceptie, nu ezitati sa folositi crema Virgin Tight, o crema pentru stimulare sexuala.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.