Crema penis ejaculare precoce, intarziere ejaculare

crema intarziere ejaculare penisCrema Corrige - 62 RON

Orgasmus Stopper intarzie cu eficienta orgasmul si elimina ejacularea prematura, prelungind actele suxuale. Cu Orgasmus Stopper vei putea avea controlu dorit asupra orgasmelor tale, fara frica unei instabilitati a erectiei. Aceasta crema poate fi folosita deasemenea ca si tratament impotriva erectiilor premature, oferindu-ti mult mai mult timp cu partenera, si increderea de care ai nevoie. Orgasmus Stopper se aplica cu 10 min inaintea contactului sexual, pe penisul decalotat. Crema Orgasmus Stopper imbunatateste considerabil viata ta sexuala marindu-ti potenta si stabilitatea erectiei, iar orgasmele necontrolabile vor disparea.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.