Crema marire erectie penis si potenta

crema marire penis erectie si potentaCrema erectie - 69 RON

Crema Penis XXL pentru stimularea erectiei penisului si mentinere penisului rigid, imbunateste viata sexuala a cuplului si increderea in sine. Aplicarea se face foarte usor chiar inainte de actul sexual, aplicand crema pe capul penisului cat sa se umezeasca si masand usor. In scurt timp penisul va fi revigorat si vei petrece clipe de neuitat alaturi de partenera care te va aprecia si mai mult. Penisul tau erect ca si al unui pornstar o va satisface pe deplin din nou si din nou. Vei avea parte de nopti foarte fierbinti si vei castiga incredere in tine. Crema are doar efecte benefice si reprezinta plusul necesar pentru o viata sexuala de exceptie.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.