Crema marire penis erectie si potenta puternica

crema marire dimensiuni penisHot XXL Crema - 72 RON

Crema Hot XXL cu efect afrodisiac puternic de marire erectie penis si stimulare sexuala puternica partener, stimulare erectie penis rigid puternica. Se aplica usor pe capul penisului decalotat cu putin timp inainte de penetrare iar efectele se vor observa instantaneu, penisul intrand in erectie mult mai usor, iar erectie mai rigida ca niciodata. De asemenea, circulatia la nivelul capului penisului se amplifica, deci stimulii sexuali vor fi mai usor excitabili, placerea fiind mai mare. In acelasi timp veti avea un control asupra erectiei ca un amant desavarsit si veti putea prelungi clipele fierbinti din dormitor.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.