Crema erectie puternica penis imediata

crema erectie puternica penisErekta Absolut - 75 RON

Crema Erekta Absolut este destinata celor ce isi doresc viata sexuala mai placuta. O erectie puternica este absolut necesara pentru penetrarea placuta a partenerei, de aceea, crema Erekta te va ajuta in fortificarea penisului si o erectie puternica. Substantele active din aceasta crema actioneaza la nivelul penisului, imbunatatind circulatia, mentinanad si marind in acest fel erectia, efectul mentinandu-se pe tot parcursul actului sexual. Se foloseste 1 cm de crema, care se aplica pe penisul decalotat, masandu-se usor, cream absorbindu-se in piele. A se folosi inaintea actului sexual,iar la nevoie se poate mari doza.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.