Crema ejacularea precoce si erectie penis

crema ejaculare si erectie penisCrema Corrige - 79 RON

Crema Corrige vine in ajutorul celor ce-si doresc mai multe clipe alaturi de partener, lungind actele sexuale, pastrand o erectie puternica pe toata duarata acestuia. Se aplica o cantitate mica de crema pe penisul decalotat cu cateva minute inainte de contactul sexual, orgasmul intarziind si fiind usor de controlat. Folositi cu incredere aceasta crema si probleme de ejaculare precoce vor disparea, iar performantele sexuale nu vor mai fi sub semnul intrebarii. Crema se absoarbe rapid in piele fara a produce vre-un fel de iritatii. Crema Corrige se afla in ambalaje discrete si foarte practice.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.