Crema orgasm stimulare puternic clitoris

crema orgasm stimulare clitoris si vaginHappy Lady - 79 RON

Happy Lady crema are ca efect stimularea puternica a clitorisului si marireste dorinta pentru sex a partenerei, conferindu-i un orgasm puternic. Aceasta crema rasfata cu succes orice clitoris intensificand puternic circulatia sangelui prin organul sexual al femeii si stimuleaza senzatiile oferind orgasme intense si de lunga durata care in mod sigur ii vor readuce zambetul pe buze. Happy Lady este recomandata pentru femeile mai putin sensibile la mangaielile partenerului in momentele de tandrete, dorinta pentru sex devenind arzatoare. Folosirea indelungata a cremei poate combate frigiditatea iar pasiunea va reinflori in relatia ta.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.