Crema erectie puternica penis imediata

crema erectie puternica penisHard Stiff Penis - 64 RON

Pentru un act sexual de calitate si mai multa placere alaturi de partenera, va recomandam crema Hard&Stiff. Aceasta crema te va ajuta in a obtine o erectie puternica si a o mentine mai mult timp, crema continand ingrediente speciale ce ajuta la intarzierea ejacularii. Controlul deosebit asupra penisului iti va imbunatati performantele sexuale, potenta marita a penisului satisfacandu-ti partenera pe deplin. Vei avea parte de cresterea erectiei, atat tu cat si partenera avand parte de orgasme mai intense. Crema Hard & Stiff se maseaza pe penisul decalotat, cu 5 minute inaintea contacului sexual.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.