Afrodisiac puternic ambisex, stimulent sexual natural

zahar afrodisiacSex Sugar - 69 RON

Zahar cu efect afrodisiac Sex Sugar si stimulare apetit sexual ambisex, pentru stimulare viata sexuala in cuplu si predispozitie pentru sex nebun. Sex Sugar este un indulcitor afrodisiac care nu indulceste doar ceaiul, ci si momentele alaturi de persoana iubita care isi va schimba complet atitudinea in privinta sexului. Daca pana acum refuza pozitiile mai indraznete, este posibil sa propuna chiar ea, deoarece unul din efecte ale acestui afrodisiac e sa te scape de inhibitii, sa te relaxeze pentru a te putea concentra exclusiv asupra placerii tale si a partenerului, oferindu-ti ocazia de a-i duce in al noualea cer.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.