Picaturi efect afrodisiac puternic, stimulent

stimulent sexual picaturi puternic excitant Tonic Desire - 65 RON

Tonic Desire picaturi afrodisiac cu efect excitant puternic ambisex, marire apetit sexual si pofta sex pentru stimularea vietii sexuale a cuplului. Picaturile Tonic Desire sunt un puternic excitant si pot face miracole pentru viata ta sexuala. Pot fi strecurate usor in orice bautura deoarece nu au gust sau miros si o sa-si faca treaba, predispunand pentru sex persoana care le ingera. Este cel mai bun produs care te ajuta sa scapi de probleme sexuale cum ar fi impotenta sau frigiditatea definitiv daca se consuma pe o durata indelungata. Aceste picaturi reusesc sa readuca focul intr-o relatie, atent insa fi sa nu te arzi.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.