Crestere apetit sexual si marire libidou cu spray Sex Potion 69

Marire libidou si pofta sexuala cu spray afrodisiac feminin, stimulent sexual pentru amplificare placere sexuala Sex Potion 69

Excitant puternic picaturi, stimulent sexual natural

picaturi sex 69 Sex Potion 69 - 70 RON

Un spray destinat femeilor ce-si doresc amplificarea placerilor actului sexual. Afrodisiacul feminin Sex Potion 69 este compus din extracte naturale din plante ce ajuta la marire libidoului, apetitul sexual crescut oferindu-va rapid dispozitie pentru un act sexual intens. Cu acest puternic afrodisiac veti avea parte de un act sexual deosebit de placut, dorinta intensa pentru sex avand efectul de a intensifica placerile simtite. Spray-ul Sex Potion 69 va ofera o stare puternica de excitatie si va ajuta la obtinerea unui orgasm mai mult decat satisfacator. Se pulverizeaza sub limba cu 15 minute inaintea actului sexual.

trimite comanda

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Suifan - Chinese Brush
    Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis.
  • Tablete Venicon
    Tablete Venicon au efect afrodisiac puternic cu efect de crestere a apetitului sexual si imbunatatirea erectiei penisului, pentru imbunatatirea viatii sexuale.
  • Crema 30 Minutes
    O ejaculare rapida nedorita poate fi privita ca o lipsa a experientei sexuale, sau chiar a afectiune functionala si se rasfrange asupra vietii de cuplu, ambii parteneri devenind frustrati din cauza insatisfactiei oferite de actul sexual.